ΠΡΟΣ ΔΥΣΣΕΒΕΙΣ & ΑΜΑΘΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΑΘΕΟΥΣ, ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ & ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ 7 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ (εκ του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης εν Μακεδονία).

Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ:

Έκτακτο Μήνυμα του Μοναχού Ησυχίου επ’ ευκαιρία της ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΛΗΞΕΩΣ του χρόνου που όρισε ο Θεός ως τιμή της μωρίας της αποστασίας μας από το 1453 μέχρι την 29η Μαΐου 2018, ήτοι 565 χρόνια

ΜΙΑ και η ΑΥΤΗ είναι η ενέργεια του Θεού και ΜΙΑ η κίνηση του θείου βουλήματος που ξεκινά από τον πατέρα σαν από αρχική αιτία, προχωρεί δια του Υιού και φανερώνεται με το Άγιο Πνεύμα. ΜΙΑ θεία ουσία, εντελώς, πλήρως και απολύτως αμέθεκτη (που δεν μετέχεται) ως το ΕΝ (ως η Κοσμολογική Οντολογική Σταθερά – ΚΟΣ) και ΜΙΑ θεία ενέργεια η οποία «μερίζεται αμερίστως»* και μετέχεται κατά τα φυσικά γνωρίσματά της, όπως ΜΙΑ Λαμπάδα που μερίζει το φως της σε άπειρες άλλες λαμπάδες, ΧΩΡΙΣ όμως απολύτως ΠΟΤΕ να μερίζει και την ουσία του Φωτός το οποίο αποτελεί και από το οποίο αποτελείται. Με άλλα λόγια, χωρίς απολύτως ΠΟΤΕ η οποιαδήποτε των άλλων λαμπάδων να είναι «Η» μία και μοναδική Λαμπάδα, δηλαδή η ουσία του Φωτός, η οποία όπως είπαμε παραμένει πάντοτε ΑΠΟΛΥΤΩΣ απρόσιτη, άγνωστη και αμέθεκτη ως η ΚΟΣ, το υπερβαίνων ΕΙΝΑΙ, το Απόλυτο ΕΝ που παρέχει ΔΙΑΚΡΙΣΗ και καταργεί την ισοπέδωση.

Ως εκ τούτου, πρόκειται για τρία πράγματα σε ΕΝΑ. Δηλαδή, ο Υιός δεν είναι άλλος από τον Γιαχβέ Θεό-Πατέρα, ΧΩΡΙΣ αυτό να εμποδίζει να διαφέρει η Μονάδα (ο Θεός) από την Τριάδα (τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα). Ο «άλλος», δηλαδή ο Υιός, δεν είναι μια άλλη 2η ουσία, ένας 2ος θεός, αλλά η ΜΙΑ και η ΑΥΤΗ ουσία, ο ίδιος ο καθ’ εαυτόν Θεός-Πατέρας, ο Οποίος δεν αναφέρεται σε κάτι «άλλο» όταν αναφέρεται στον Υιό Του, παρά ΜΟΝΟ στον εαυτό Του.

Όταν λοιπόν εσείς ω δυσσεβείς και αμαθείς λέτε, λόγω του ότι είναι τα πάντα εν πάσι Θεός, πως δεν διαφέρει διόλου η θεία ενέργεια (που μερίζεται και μετέχεται αμερίστως) από την θεία ουσία (που σαν η ΚΟΣ δεν μερίζεται και δεν μετέχεται), όταν δηλαδή λέτε πως δεν χρειαζόμαστε κάποιον «άλλο» θεό όπως τον Υιό για να μετέχουμε στον ΕΝΑ Θεό λόγω του ότι αποτελούμε όλοι ουσία του Θεού (που δεν αποτελούμε – αποτελέσματα της ενέργειας Του είμαστε!), τότε, ω άφρονες, σε ποιον μετέχετε εσείς που σαν κάποιοι «άλλοι» διαφέρετε από την ουσία του Ενός και Μόνου Θεού; Αφού είστε κάποιοι άλλοι και όχι ο ΕΝ, τότε μήπως άραγε μας λέτε πως είστε κι εσείς (ο καθένας από εσάς) ουσία του Θεού, δηλαδή ο καθένας σας θεός αντί και στη θέση του ενός και μόνου Θεού (της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ ουσίας), καταργώντας έτσι τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Θεό; Επειδή, αν είστε όλοι θεοί, τότε «εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς», δηλαδή πού είναι ο θεός, ποιος από όλους είναι; Πού πιστεύετε όσο αρνείστε τον Υιό-Γιαχβέ εξισώνοντας την ουσία με την ενέργεια του Θεού ισοπεδώνοντας τα πάντα στο μηδέν ΕΝ, αν όχι ακριβώς στο μηδέν; Και τι είναι το μηδέν; Δεν είναι η έλλειψη του ΕΝΟΣ, δεν είναι η αθεΐα, μια κι εσείς οι ίδιοι το λέτε και το φωνάζετε πως ΕΝΑΣ είναι ο Θεός (Άλλαχ ουαχίντ);

Πόσος ελάχιστος νους χρειάζεται για να καταλάβετε πως, αν δεν υπάρχει ο Υιός, ως ο ίδιος ο Γιαχβέ, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αδύνατον να μετέχετε κατευθείαν στον Θεό-Γιαχβέ (φωνάζοντας μάλιστα Άλλαχ ουάκμπαρ) χωρίς να γίνεστε ο καθένας σας κι από ένας θεός, αντί και στη θέση του ενός και μόνου Θεού, δηλαδή γινόμενοι αντίχριστοι καταργώντας τον Γιαχβέ; Το «αντί και στη θέση» δεν είναι ο ορισμός του αντίχριστου; Επομένως, δεν είστε αντίχριστοι όσο πλανάστε κατ’ αυτό τον τρόπο; Δεν σας περνά καν από το μυαλό ότι μπορεί να κάνετε λάθος; Αν όχι, τότε εξηγήστε και σ’ εμάς, τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί με ένα Θεό του οποίου η ουσία δεν μετέχεται αν δεν ήταν ο Υιός σαν υιός ανθρώπου έτσι ώστε να μετέχουμε κι εμείς σαν άνθρωποι στην ενέργεια του Θεού; Ή αν πάλι μετέχεται η θεία ουσία, πώς γίνεται να είναι ΕΝΑΣ Θεός όταν μπορεί να Τον είναι ο καθένας μας (και όλοι μαζί) κατά την ουσία Του; Πρέπει να αποφασίσετε για να μην κοροϊδεύετε πρώτα απ’ όλους τους εαυτούς σας, πόσο μάλλον να κηρύττετε κιόλας, παίρνοντας κι άλλους στο λαιμό σας. Είναι ΕΝ ο Θεός, ή δεν είναι; Αρκετό πόλεμο και δυστυχία δεν έχετε προκαλέσει στον κόσμο με την απροθυμία σας να καταλάβετε το αυτονόητο, θέλοντας μάλιστα να επιβάλετε και στους άλλους την ασέβεια σας δια νόμων;

* «Μερίζεται αμερίστως» σημαίνει πως ο καθένας μας μέχρι όλοι μπορούμε να χριστούμε το ΦΩΣ που επιφοιτά σήμερα 28/5/2018 και να γίνουμε χριστοί, όπως και οι Άγιοι Απόστολοι, ΧΩΡΙΣ όμως απολύτως ΠΟΤΕ να χάνουμε την ταυτότητά μας (το όνομά μας με το να καταργούμε ταυτόχρονα το ΕΝ) γινόμενοι ο καθένας μας και από ένας χριστός σε μια άθεη πανθεΐα. Σημαίνει, ΧΩΡΙΣ ποτέ κανένας μας να γίνεται «Ο» Χριστός, κάτι που αποτελεί το ακριβώς αντίθετο της ισοπέδωσης της ΝΠΤ του Μαμμωνά, όπου θα απαιτηθεί σύντομα να χάσεις την ταυτότητά σου για να… εναρμονιστείς, δηλαδή να ισοπεδωθείς στην πίττα που ετοιμάζουν!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ όμως, Αλληλούια! Λογαριάσατε χωρίς τον Ξενοδόχο-Χριστό. Άδικα κάνετε όλο αυτό το κακό στους εαυτούς σας και τους γύρω σας… Εξομολογείσθε τω Κυρίω, ότι αγαθός, ότι εις τον αιώνα το έλεος αυτού. Υμνείτε τον Κύριον και υπερυψούτε Αυτόν εις πάντας τους αιώνας!

https://www.youtube.com/watch?v=eMQbCKO45As

Δεν χρειάζεστε και παπά να σας το πει. Χρησιμοποιείστε την κοινή λογική σας και μετρήστε από το μηδέν να δείτε πως τα πάντα ισχύουν την επαύριον, την 8η ημέρα της συνεχούς επανάληψης του 7, για να δείτε επίσης ότι φέτος, το 2018 είναι το έτος που συμπίπτουν οι 2 Πασχαλιές πριν και μετά την μασονική αλλαγή του ημερολογίου, καθώς και ότι το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Άγιο Πνεύμα, ο ίδιος ο Υιός-Θεός-Γιαχβέ ομιλεί δια Αυτού (του Αγίου Πνεύματος, που είναι ο Θεός σαν 3 σε 1) και προλέγει τα πάντα. Το Άγιο Πνεύμα, δηλαδή ο Θεός-Γιαχβέ, δηλαδή ο Χριστός είναι σαφές στις προφητείες Του: Πόλεμος στον Ευφράτη (δηλαδή το Ιράκ) + 2 Πασχαλιές μαζί + Ιερουσαλήμ. Μόνο που Ιερουσαλήμ είναι το ειρηνικό και γαλήνιο πολίτευμα της Σιών, δηλαδή της πεντακάθαρης ως χιόνος ψυχής της Παναγίας μας, το οποίο εκφράζεται στην φυσική πραγματικότητα από την σταθερή γαλήνια Πόλη της Κωνσταντινουπόλεως.

Ναι, πάντα την 8η ημέρα (την επαύριον) λόγω του ότι το ΕΝ δημιουργεί τα πάντα εκ του μηδενός. Μετρήστε π.χ., 50 ημέρες μια-μια ΠΑΝΩ στα τετραγωνάκια του ημερολογίου σας από το Ορθόδοξο Πάσχα μας στις 8 Απριλίου και θα δείτε ότι η Πεντηκοστή είναι Κυριακή 27/5/2018. Αν όμως προσθέσετε στο μυαλό σας, ή στον υπολογιστή σας 50 ημέρες από τις 8 Απριλίου μέχρι τις 28 Μαΐου 2018 που γιορτάζεται η Πεντηκοστή, τότε θα βρείτε ότι η Πεντηκοστή είναι σήμερα στις 28/5, οπότε και εορτάζεται (8/4 μέχρι τις 30/4 = 22 ημέρες. Και 1/5 μέχρι 28/5 = 28 ημέρες. Τουτέστιν: 22+28=50). Το ίδιο θα διαπιστώσετε και για το Πάσχα με δεδομένο ότι υπάρχει διαφορά 13 ημερών ανάμεσα στο παλιό και το νέο ημερολόγιο. Θα διαπιστώσετε ότι συμπίπτουν οι Πασχαλιές…

Είναι ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. Έχουν εκπληρωθεί οι προφητείες. Σας το επιβεβαιώνουμε εμείς οι Πατέρες για όποιον έχει ώτα να ακούσει. Την 29η Μαΐου 2018, αποφράδα ημέρα της αλώσεως της του Κωνσταντίνου Πόλης, λήγει η τιμωρία της αποστασίας και αρχίζουν τα προφητευόμενα γεγονότα. Το πότε ακριβώς θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου με την Κωνσταντινούπολη είναι του Θεού και μόνον Αυτού. Αλλά:

32 Από δε της συκής μάθετε την παραβολήν. όταν ήδη ο κλάδος αυτής γένηται απαλός και τα φύλλα εκφύη, γινώσκετε ότι εγγύς το θέρος· 33 ούτω και υμείς όταν ίδητε ταύτα πάντα, γινώσκετε ότι εγγύς εστιν επί θύραις. 34 αμήν λέγω υμίν, ου μη παρέλθη η γενεά αύτη έως αν πάντα ταύτα γένηται. 35 ο ουρανός και η γη παρελεύσονται, οι δε λόγοι μου ου μη παρέλθωσι. 36 Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ει μη ο πατήρ μου μόνος. 37 ώσπερ δε αι ημέραι του Νώε, ούτως έσται και η παρουσία του υιού του ανθρώπου. 38 ώσπερ γαρ ήσαν εν ταις ημέραις ταις προ του κατακλυσμού τρώγοντες και πίνοντες, γαμούντες και εκγαμίζοντες, άχρι ης ημέρας εισήλθε Νώε εις την κιβωτόν, 39 και ουκ έγνωσαν έως ήλθεν ο κατακλυσμός και ήρεν άπαντας, ούτως έσται και η παρουσία του υιού του ανθρώπου.

Οι αιτίες είναι δικές μας αλλά οι λόγοι των αιτιών είναι του Θεού. Ο λόγος της αιτίας που ο Ερντογάν άλλαξε τις Εκλογές από το 2019 στις 24 Ιουνίου του 2018 οφείλεται στην Πρόνοια του Θεού. Οποτεδήποτε μετά τις Εκλογές αρχίζουν τα γεγονότα που θα συνεφέρουν όσους μπορούν να συνέλθουν από την αποστασία τους. Οι άλλοι θα χαθούν μαζί με τα 2/3 των Μουσουλμάνων Τούρκων, επειδή ποτέ δεν ήταν Χριστιανοί, έστω κι αν μιλούν Ελληνικά. Θα καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία και θα συντονιστούμε όλοι όσοι μείνουμε μέσω της πίστεως στο ΕΝ, όχι μέσω του RFID τσιπ στο μηδέ εν.

Απολυτίκιον. Ήχος πλ. δ΄.
Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών, ο πανσόφους τους αλιείς αναδείξας, καταπέμψας αυτοίς το Πνεύμα το άγιον, και δι’ αυτών την οικουμένην σαγηνεύσας· φιλάνθρωπε, δόξα σοι.

https://www.youtube.com/watch?v=jGFBec5DXMY

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΗΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ. ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΣΤΗΘΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΝΙΚΑΤΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑΞΙΣ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ). ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ & ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών,

Πατήρ Ησύχιος
28η Μαΐου, 2018.