Στις 14 Φεβρουαρίου 2010, η Διεθνής ομάδα της PYREX τίμησε τον κ. Λάμπη Κωνσταντινίδη με το βραβείο «Lifetime Partnership Award» σε ένδειξη εκτίμησης και θαυμασμού για τα 58 χρόνια κατά τα οποία ο βραβευθείς αντιπροσωπεύει την μάρκα PYREX στην Κύπρο και στα οποία η μάρκα γνώρισε και γνωρίζει συνεχή ανοδική πορεία και επιτυχία.

Κατά την προσφώνηση του ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η συνεχής πορεία κατά την οποία the «sky is the limit» και χαριτολογώντας παρομοίασε την επαγγελματική του πορεία και εκείνη της οικογενειακής του Εταιρείας με τον περπατητή Johny Walker της γνωστής μάρκας Whiskey.

Αποχωρώντας, ο κ. Κωνσταντινίδης κατά-χειροκροτήθηκε από το ακροατήριο τόσο για το χιούμορ του, όσο και για την απλότητα, αυθορμητισμό και σεμνότητα με την οποία μίλησε, αλλά και για την πίστη και σιγουριά που μετέδωσε για την συνεχή πρόοδο της μάρκας PYREX.

Μαζί με το βραβείο, στον κ. Κωνσταντινίδη απενεμήθη ειδικό γυάλινο σκεύος με ειδική αφιέρωση για την σχέση ζωής που δημιούργησε με την μάρκα PYREX. Η βράβευση έγινε χωρίς ο κ. Κωνσταντινίδης να το γνωρίζει εκ των προτέρων.

news01news02