Νέο κέντρο του ΝΑΤΟ μετά την συντριβή του στην Ουκρανία γινόταν η Τουρκία, η οποία για να επιστρέψει ενεργά στο ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας ζητούσε σαν αντάλλαγμα την Γαλάζια Πατρίδα μας, μέσω της δικής της αντίληψης περί Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας σε Κύπρο και Αιγαίο – (ΔΔΟ) που ήθελε την Τουρκία κυρίαρχη στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Τόσο η Αγγλοσαξονική ελίτ (βασικά με την εγγυήτρια της Κύπρου Βρετανία), όσο και η υπόλοιπη Δυτική ελίτ (βασικά η Γαλλία & η υπόλοιπη ΕΕ) συμφωνούσαν στην προσέγγιση της εξάσκησης οικονομικής και άλλης πίεσης επί της Τουρκίας για να δεχτεί ΔΔΟ, με τρόπο που η Τουρκία να υπερισχύει μόνο σαν χωροφύλακας σε Αιγαίο, Κύπρο και Νοτιοανατολική Μεσόγειο, χωρίς να ασκεί κυριαρχία στον ενιαίο αυτό χώρο.

Την κυριαρχία του κοινού ελληνοτουρκικού χώρου θα την είχε η Βρετανία (και την διοίκηση η Τουρκία σαν χωροφύλακας), γι’ αυτό και οι Αγγλοσάξονες επέμεναν σε λύση ομοσπονδίας σε Αιγαίο και Κύπρο (ΔΔΟ επί τη βάση του αδιέξοδου 50:50), κάτι όμως που «ευτυχώς» δεν το δεχόταν η Τουρκία. Ούτε μπορούσαν στην θέση της Ομοσπονδίας οι Αγγλοσάξονες να δεχθούν π.χ., έξι επαρχίες, τέσσερεις υπό Ελληνική διοίκηση και δύο υπό Τουρκική, απλά επειδή η «λύση» του Κυπριακού δεν ήταν για τις δύο κοινότητες, αλλά για την κυριαρχία των υπερεθνικών στόχων της Αγγλοσαξονικής ελίτ υπό την Βρετανία (City of London), που δημιούργησε εξ’ αρχής το Κυπριακό το 1955. Η κυριαρχία που ζητούσε η Τουρκία ήταν επίσης ο αληθινός λόγος για τον οποίο οι Αγγλοσάξονες έδωσαν οδηγίες στον Κύπριο Πρόεδρο να μην συμφωνήσει στις συνομιλίες του Crans-Montana τον Ιούνιο του 2017.

Σκοπός της ελίτ ήταν να ξεφορτωθούν την Ρωσία που αποτελούσε απειλή για την Δυτική ΝΠΤ, χωρίς όμως στη θέση της να φορτωθούν μια κυρίαρχη Τουρκία, δηλαδή να φορτωθούν εκ νέου το Ανατολικό Ζήτημα. Και οι δύο προσεγγίσεις (Αγγλοσαξονική & Δυτική) προωθούσαν συγκαλυμμένα την διχοτόμηση της Κύπρου και του Αιγαίου (μέσω του ούτω καλούμενου «πατριωτικού ρεαλισμού») για την εξυπηρέτηση των υπερεθνικών συμφερόντων, τόσο της Αγγλοσαξονικής, όσο και της υπόλοιπης Δυτικής ελίτ κατά της Ρωσίας, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού, αλλά και της Τουρκίας τελικά.

Ως εκ τούτου, η Τουρκική ηγεσία υπό τον Ερντογάν ήθελε να διασφαλίσει πρώτα την κυριαρχία της προς τα Δυτικά (εις βάρος της Ελλάδας), πριν μπει στον μεγάλο πόλεμο κατά της Ρωσίας. Ποιος ξέρει, μπορεί να μην υπήρχε το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Ρωσία μετά τον πόλεμο. Ή μπορεί να άλλαζαν τα Ανατολικά σύνορα της Τουρκίας στο Κουρδιστάν, κλπ. Επομένως, από τη στιγμή που οι Δυτικοί είχαν παραφρονήσει και ήθελαν σώνει και καλά να εκτελέσουν το εωσφορικά πεφωτισμένο σχέδιο τους κατά της Ρωσίας, με το «δίκαιο» της η Τουρκία ζητούσε ανταλλάγματα. Επειδή, η Τουρκία γνώριζε καλά το τι θα πάθαινε αν έμπαινε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Επομένως, υπήρχαν τα εξής ενδεχόμενα που βασίζονται στους λόγους των Αγίων Πατέρων μας, που λένε ότι η Τουρκία δεν είναι ευλογημένο κράτος, και θα εκλείψει μετά που θα τρελαθεί και θα επιτεθεί κατά του Ελληνισμού:

1. Είτε η Τουρκία θα έπαιρνε την Γαλάζια Πατρίδα μας στρατιωτικά, σε συνεννόηση με την Ρωσία, ή

2. Θα το έκανε σε συνεννόηση με το ΝΑΤΟ, όταν το ΝΑΤΟ θα ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει τη Ρωσία που θα αναγκαζόταν να επέμβει κατά της Τουρκίας για να μην στραγγαλιστεί στα Στενά του Βοσπόρου, ή

3. Θα το έκανε αιφνιδιαστικά από μόνη της και με την βοήθεια των παράτυπων μεταναστών, επιστρέφοντας αμέσως ενεργά στο ΝΑΤΟ, κατά της Ρωσίας που θα αντιδρούσε άσχημα, είτε το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο ή όχι. Ειδικά αυτή η περίπτωση θα μπορούσε να οφείλεται σε Ρωσική προβοκάτσια κατά της Τουρκίας με Ελληνικά χρώματα, πριν το ΝΑΤΟ να ήταν έτοιμο στρατιωτικά.

4. Η περίπτωση να υποχωρούσαν οι Αγγλοσάξονες και να έδιναν την κυριαρχία της ΝΑ Μεσογείου στην Τουρκία, θεωρείται απίθανη, αν και δεν αποκλείεται. Μπορεί και να το έκαναν οι Αγγλοσάξονες μέσα στην απόγνωσή τους, γνωρίζοντας ότι η Τουρκία ήταν αναλώσιμη και δεν θα υπήρχε πια σαν Τουρκία με την λήξη του παγκοσμίου πολέμου. Επίσης, δεν αποκλείεται η περίπτωση Αγγλοσαξονικής «λύσης» δύο μη-κυρίαρχων κρατών στην Κύπρο.

5. Αν πάλι άλλαζε η ηγεσία στην Τουρκία και γινόταν αποδεκτή η λύση ΔΔΟ σε Αιγαίο και Κύπρο, έστω χωρίς Τουρκική κυριαρχία, τότε θα ξεσηκωνόταν μαζικά ο λαός σε Ελλάδα και Κύπρο προκαλώντας αληθινή πολιτειακή ανωμαλία (λόγω της διάστασης πολιτικής ηγεσίας και λαού), κάτι που πάλι θα κατέβαζε τη Ρωσία που θα κινδύνευε να στραγγαλιστεί στα Στενά του Βοσπόρου από το ενιαίο στρατιωτικό μέτωπο Τουρκίας-Κύπρου-Ελλάδας που θα είχε δημιουργηθεί υπό την Τουρκία. Αυτό θα μπορούσε να γινόταν όταν το ΝΑΤΟ θα ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει την Ρωσία, ακριβώς για να τραβήξει τη Ρωσία σε πόλεμο. Η Ρωσία όμως, δεν θα καθόταν να περιμένει (βλ. σημείο 3 πιο πάνω).
Αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην προβεί σε στρατιωτική ενέργεια η Τουρκία κατά του Ελληνισμού, και προφανώς την Ρωσία θα την συνέφερε ο Κυπριακός Ελληνισμός να αψηφούσε για μια ακόμη φορά την ηγεσία του (σε Κύπρο & Ελλάδα) που ήταν υποτελής στην ΝΠΤ και να έλεγε για μια τρίτη και τελευταία φορά «ΟΧΙ» στον ατιμασμό και την τουρκοποίηση του, προκαλώντας πολιτειακή ανωμαλία στην Κύπρο και την Ελλάδα, είτε το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει την Ρωσία που σίγουρα θα κατέβαινε, ή όχι.

Αυτός ο πόλεμος των εμπλεκομένων συμφερόντων (βλ. Βάσσος Λυσσαρίδης - Κύπριος ιστορικός/πολιτικός), θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου μεταξύ Ανατολής και Δύσης και θα οδηγούσε τελικά στην δική μας απελευθέρωση λόγω της ολοκληρωτικής καταστροφής της Τουρκίας, έστω με τεράστιο κόστος σε ζωές. Η Ρωσία δεν θα νικούσε, αλλά ούτε και θα έχανε. Νικητής του πολέμου θα ήταν η Ορθοδοξία με κέντρο την ορθόδοξη πια Κωνσταντινούπολη, μια και η Ρωσία θα ισοπέδωνε την Τουρκία και θα κατατρόπωνε προσωρινά το ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για ένα πιθανό σενάριο βασιζόμενο στον Προφητικό Λόγο των Αγίων Γερόντων μας. Για να μην καυχηθεί κανείς, το σενάριο σίγουρα δεν θα επαληθευθεί όπως περιγράφεται εδώ, αλλά εξ’ ίσου σίγουρο είναι πως, χωρίς μετάνοια, θα γίνουν όλα όσα ήδη έγιναν στο μέλλον του παρελθόντος μας (τα γεγονότα), τα οποία είναι σαν να «έρχονται πίσω από το μέλλον» να μας βρουν, ή σαν εμείς να βαδίσουμε προς αυτά για να τα βρούμε.

Εν πάση περιπτώσει, αποφασιστικός παράγοντας για το πότε θα γίνουν όλα αυτά είναι ο ρυθμός αποδολαριοποίησης από τους BRICS. Το ότι όμως όλα αυτά θα γίνουν, αυτό είναι «γε-γο-νός», και αυτό θα είναι το πέρας, τόσο του 1821 όσο και του αγώνα του 1955-1959 (βλ. Επίλογο – πέρας/Περατούμενο).

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ)

Η απάντηση στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ του παραλογισμού, πρώτα με τους εκβιαστικούς μαζικούς και αδιάκριτους γενετικού τύπου εμβολιασμούς, και έπειτα με τους πολέμους που δημιουργούν έλλειψη τροφίμων και ενέργειας είναι ότι οι Διαχειριστές του οικονομικού συστήματος του χρέους στοχεύουν στο να μειώσουν τους πληθυσμούς μας (μέσω της πρόκλησης στειρώσεων - αποπληθυσμός), καθώς βέβαια και στο να μας εξασθενίσουν σε σημείο που να τους επιτρέπει να ελέγξουν τις ψυχές μας (δηλαδή τους νόες μας) μέσω των γενετικά τροποποιημένων, αρρωστημένων σωμάτων μας. Δεν στοχεύουν αναγκαστικά στο να μας εξολοθρεύσουν, και όσοι πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν είτε «κατά λάθος» λόγω ιδιομορφιών στο γονιδίωμα τους, ή λόγω του ποσοστού θανατηφόρων δόσεων ανά παρτίδα παραγωγής (0.5% ανά παρτίδα)…

Σχετικά με τους ξαφνικούς θανάτους, έχει πλέον αποδειχθεί εμπειρικά και χειροπιαστά (βλ. Covid Update by Russel L. Blaylock):

https://www.lambis.com.cy/images/metafrasi.pdf)

ότι τα εμβόλια παρασκευάζονται σε μεγάλες παρτίδες, η κάθε μια των οποίων αποτελείται από πάνω από 20 χιλιάδες πακέτα (με το κάθε πακέτο να περιέχει χιλιάδες δόσεις εμβολίων), καθώς και ότι ένα πακέτο στα κάθε διακόσια της παρτίδας των 20 χιλιάδων (ποσοστό 1/200 = 0.5% της παρτίδας) περιέχει χιλιάδες άμεσα θανατηφόρες δόσεις εμβολίων (δεν γνωρίζουμε πόσες χιλιάδες), σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πακέτα χιλιάδων δόσεων της παρτίδας που, είτε προκαλούν άλλες βλάβες, ή αφορούν δόσεις placebo (εντελώς ανενεργές), για να μπορούν να γίνονται οι πειραματικές συγκρίσεις, μια και πρόκειται για γενετικό πείραμα κατευθείαν επί των ανθρώπων.

Ο παραλογισμός των μασκών ευρείας φιλτρότητας κατά υποτιθέμενου μικροσκοπικού «ιού» (κάτι σαν ξύλινος φράκτης για να κόβει δήθεν τα κουνούπια), δείχνει ακριβώς την επίθεση κατά της ψυχής, έκφραση της οποίας είναι το πρόσωπο του ανθρώπου…

Λέγεται πως ο Πλάτωνας αποκαλούσε την ψυχή «φσυχή» για να δείξει ότι, αυτή η λεγόμενη ψυχή, είναι η ζωντανή ανθρώπινη φύση μας που εκφράζεται και εκδηλώνεται με το σαρκικό σώμα μας. Όντως, το σώμα μας είναι ψυχή ζώσα εν πνεύματι, όπου «ψυχή» είναι ο λογικός νους μας (μαζί με ακόμα τέσσερεις ψυχικές δυνάμεις, όλες τους νους), μέσα στον οποίο λογικό νου ζει αθάνατη η μνήμη της θεϊκής καταγωγής μας, η οποία είναι εκ Δημιουργίας μας ανεξίτηλα γραμμένη (χαραγμένη με Φως) στο DNA μας (στο γονιδίωμα μας). Μόνο στο ανθρώπινο γονιδίωμα βρίσκεται φωτεινά χαραγμένη η θεϊκή αυτή μνήμη (απολύτως κανενός άλλου ζωντανού είδους – όπως αποδεικνύεται επιστημονικά από το πείραμα του Φαντασμικού / phantom DNA):

http://oktana-gr.blogspot.com/2015/08/phantom-dna-ether-einstein-reborn.html

Η γονιδιακή αυτή μνήμη μέσα στο νου του κάθε ανθρώπου (μέσα στη ψυχή του, μια και η ψυχή ΕΙΝΑΙ νους) εκφράζεται και εκδηλώνεται μέσω του νερού του σώματός μας, το οποίο έχει κι αυτό μνήμη. Η ύπαρξη αυτής της υδάτινης μνήμης αποδεικνύεται από τα πειράματα εκλεκτών Επιστημόνων, όπως οι Μπενβενίστ και Μοντανιέ (βλ. στο τέλος «Η Μνήμη του Νερού»)…

Η μνήμη αυτή της ψυχής (του νου) αποτελεί τον αιώνιο στόχο του Εωσφόρου που μισεί τον άνθρωπο και επιχειρεί να την «σβήσει» μέσω γενετικών παρεμβάσεων στο αίμα μας με κάθε λογής ψεύτικο υγειονομικό πρόσχημα.

Περί Θεού και Διαβόλου

Όσοι πιστεύουν στην ΥΠΑΡΞΗ του Θεού στον άνθρωπο (του Χριστού), γνωρίζουν επίσης ότι ΥΠΑΡΧΕΙ (έχοντας υπόσταση) και ο εκπεσών Άγγελος Σατάν (ο Εωσφόρος, ο Διάβολος), ο οποίος και διακαταλαμβάνει τους ανθρώπους. «Λόγος» είναι ο Χριστός, και ο Διάβολος είναι ο παρά τον Λόγο (ο παράλογος), δηλαδή ο Αντίχριστος, σταθερός στόχος του οποίου είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Ο Αντίχριστος είναι ήδη μαζί μας και είναι ένας άνθρωπος στον οποίον κατοικεί πλήρως ο Σατάν, δηλαδή ένας πλήρως παράλογος άνθρωπος, σε αντίθεση με ένα πλήρως χριστοποιημένο άγιο άνθρωπο (δηλαδή ένα λογικό άνθρωπο), που φυσικά αρνείται πάση θυσία να παραδώσει την θεϊκή γονιδιακή του βάση σε αγνώστους, που θέλουν δήθεν να τον σώσουν από ιώσεις, μετατρέποντάς τον σ’ ένα γενετικά τροποποιημένο εμπορεύσιμο προϊόν με κωδικό QR.  

Αυτός, ο Αντίχριστος, διαθέτει μια Ελίτ από εξ’ ίσου παράλογα, αλλά πανέξυπνα ενσυνείδητα τσιράκια παντού, τα οποία εφαρμόζουν την δαιμονική ατζέντα του μέσω μιας πληθώρας ασυνείδητων υπό- τσιρακιών, που ενεργούν σαν υπνωτισμένα ρομποτάκια, χωρίς να χρησιμοποιούν τον νου που τους έδωσε ο Πλάστης τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα ανήκει στα ασυνείδητα αυτά υπό-τσιράκια που δουλεύουν, χωρίς να το συνειδητοποιούν, για τη δημιουργία της ζωντανής κόλασης για τους ίδιους, εδώ  πάνω στη Γη.

Η Κόλαση είναι η φύση του Σατάν (ο εαυτός του), και αυτή τη φύση δημιουργεί γύρω του, μιμούμενος κατ’ αντιστροφή τον Θεό που δημιουργεί Αυτός πρώτος τον άνθρωπο κατ’ εικόνα Του (στην φύση Του). Ο αληθινός ανθρώπινος παρατηρητής είναι ο εαυτός του Θεού, ενώ ο πτωτικός άνθρωπος που παρατηρεί με Εωσφορικό φως είναι ο εαυτός του Διαβόλου. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό το τι βλέπουμε όταν κοιτάζουμε κάτι, ή το ΠΟΙΟΣ βλέπει από τα μάτια μας όταν κοιτάζουμε κάτι, ούτως ώστε να γνωρίζουμε αν στεκόμαστε στη σωστή μεριά της ιστορίας, ή όχι.

Το Οικονομικό Σύστημα του Χρέους (ο Μαμμωνάς, δηλ. ο Διάβολος)

ΚΥΡΙΟ εργαλείο των Σατανιστών είναι το οικονομικό σύστημα του χρέους μέσω του οποίου παράγουν σχεδόν άπειρες ποσότητες λεφτών από τον αέρα, τα οποία και δανείζουν έντοκα στις χώρες μας έναντι εμπράγματων εξασφαλίσεων (φυσικού πλούτου, νερού, αέρα, γης, οικιών, δομών, οτιδήποτε έχει πραγματική αξία και δεν είναι αέρας).

Ο μόνος τρόπος «εξόφλησης» του αέρα έτσι ώστε να δώσουν σε ένα Κράτος καινούργιο δάνειο, είναι η «ανάπτυξη». Φυσικά, μια τέτοια «ανάπτυξη» δεν μπορεί να είναι αειφόρα. Αντίθετα είναι θανατηφόρα, επειδή όταν δανείζονται εικονικά λεφτά από τον αέρα, ο αέρας είναι «άπειρος» και καμιά πεπερασμένη (όχι άπειρη) «ανάπτυξη» δεν μπορεί να τον εξοφλήσει. Στο τέλος, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται «άπειρη ανάπτυξη», η μία χώρα μετά την άλλη χρεοκοπούν από τον υπερδανεισμό και τον τόκο πάνω στον τόκο, οπότε οι εμπράγματες εξασφαλίσεις που δέσμευσαν οι ηγέτες της χώρας περιέρχονται στην κατοχή του σατανικού δανειστή, ο οποίος τότε αποκτά τον έλεγχο των πάντων. ΠΛΗΝ βέβαια των ψυχών των ανθρώπων, τον έλεγχο των οποίων τώρα ο σατανικός δανειστής προσπαθεί να αποκτήσει στη βάση της γενέσεως μας (στο DNA μας) μέσω πολλαπλών δόσεων γενετικού τύπου ενέσεων στο αίμα μας, δήθεν κατά «ιού», τον οποίο ο ίδιος πάλι δημιούργησε και εξαπέλυσε κατά της ανθρωπότητας (πρόκειται για γενετικά τροποποιημένο οργανισμό που κανένας δεν ξέρει αν είναι ιός).

Παρεμπιπτόντως, έστω για τους δικούς του εγκληματικά ποταπούς λόγους, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Ερντογάν δεν δέχεται να δανειστεί τέτοια αεριτζίδικα λεφτά στο όνομα της Τουρκίας (έναντι της εκχώρησης Τουρκικής εθνικής κυριαρχίας), αφήνοντας την χώρα του να χρεοκοπήσει ως προς το σατανικό αυτό σύστημα, όχι όμως όσο αφορά την πραγματική ανθρώπινη οικονομία της, η οποία ανθεί, κυρίως στην ύπαιθρο…

«Εξωγήινοι» & Πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας

Τα πάντα ανήκουν στους οικονομικούς Διαχειριστές του συστήματος (τους διεθνείς Τραπεζίτες), πλην βέβαια των ψυχών μας ακόμα, και με την παραγωγή σχεδόν άπειρων ποσοτήτων αεριτζίδικων λεφτών (πάνω στα χρεοκοπημένα πτώματά μας – όπως εξηγούμε πιο πάνω) χρηματοδοτούν μια «εξωγήινη» για εμάς τεχνολογία, με την οποία χτίζουν ξανά τον Πύργο της Βαβέλ για να φτάσουν, όπως νομίζουν, τον Θεό και να γίνουν αυτοί αθάνατοι θεοί, αντί και στη θέση Του. Αυτό σημαίνει «Αντίχριστος», το να θέλεις να γίνεις εσύ θεός, αντί και στη θέση του Θεού.

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος της φοβερά παράλογης αντίδρασής τους όσο αφορά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όταν οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει μέρος στον κόσμο στο οποίο να μην έχουν εισβάλει κατά παράβαση κάθε νόμου, ηθικού και άλλου. Είναι τόσο δαιμονισμένοι που θα μας θυσιάσουν όλους προκειμένου να μην τα καταφέρει κανένας (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία, Ιράν, Β. Κορέα, κλπ) να τους καταστρέψει το «θείο» σχέδιο τους προς την αθανασία, η οποία αθανασία είναι ενεργειακή επάρκεια ζωής, κάτι που συνδέεται βέβαια άμεσα με το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη. Το σχέδιο αυτό το ονομάζουν «Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΠΤ)» και δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ζωντανή κόλαση πάνω στη Γη..  Είναι τότε, που όπως αναφέρεται κάπου, οι ζωντανοί θα τρέχουν στα μνήματα και θα παρακαλούν τους νεκρούς να βγουν έξω για να μπουν αυτοί μέσα. Τόσο άσχημα θα είναι..

Η δε «εξωγήινη» τεχνολογία τους, καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με αληθινούς εξωγήινους, εφόσον βέβαια αυτοί υπάρχουν σαν εξελιγμένες μορφές ζωής. Καμιά αληθινά εξελιγμένη μορφή ζωής δεν θα ήθελε να έχει σχέση με πρωτόγονα κτήνη, κενά αληθινής πνευματικότητας…

Δεν θέλουν όμως να μας θυσιάσουν όλους, επειδή σκοτώνοντάς μας, οι ψυχές μας θα ελευθερωθούν. Αν ήθελαν, τότε ως ιδιοκτήτες της φοβερότερης «εξωγήινης» τεχνολογίας που έχει υπάρξει ποτέ στον κόσμο (αυτής που χρηματοδοτείται από το απάνθρωπο αεριτζίδικο χρέος), θα μπορούσαν να μας εξολοθρεύσουν ολοκληρωτικά ανά πάσα στιγμή με πολύ πιο αποδοτικούς τρόπους, παρά να μας, βάζουν ενέσεις, να μας δημιουργούν πολέμους, να μας λιμοκτονούν και να μας κόβουν την ενέργεια με πρόφαση την Ουκρανία, όταν για όλα φταίει η δαιμονικά διεστραμμένη αντίληψή τους για το τι εστί άνθρωπος. Είναι όμως στη κτηνώδη φύση τους, και τους αρέσει να βασανίζουν το θύμα τους, όπως π.χ., βασανίζει η γάτα το ποντίκι, αφήνοντας το να ψευτοζεί για όσο αντέχει…

Φυσικοί Νόμοι & Νοητική Επανάσταση

Υπάρχουν φυσικοί απαραβίαστοι νόμοι  που θέλουν το «μέσα στο νου» να είναι ίδιο με το «έξω από το νου» (σαν αντικειμενικός κόσμος), όχι αμέσως, αλλά πάντοτε με διαφορά φάσης, μέχρι την εξισορρόπηση πάντοτε στο «μηδέ εν», δηλαδή το μηδέν. Η διάρκεια της φάσης αυτής μέχρι την εξισορρόπηση που κάνει το «μέσα» ίδιο με το «έξω» βιώνεται από εμάς τους ανθρώπους σαν εξαγορά χρόνου, κατά τον οποίο λαμβάνουμε το έλεος του Θεού, το οποίο και κάνουμε κι εμείς με τη σειρά μας πάρα κάτω στους πλησίον μας, μέχρι βέβαια το τέλος-τέλος. Υπάρχει απόλυτο τέλος, επειδή, κανένα είδος ζωής που παράγει λιγότερη ενέργεια ζωής από όση καίει [για να πάρει δήθεν ενέργεια – σε όλους τους υπαρξιακούς τομείς: περιβαλλοντικό (μέσω της εξόρυξης και καύσης ορυκτών), χρηματοοικονομικό, διατροφικό, υγειονομικό, κλπ] δεν μπορεί παρά να φτάσει στο απόλυτο τέλος, δηλαδή στην πλήρη υπαρξιακή χρεοκοπία του. Φτάνει πάντοτε στην χρεοκοπία, έστω μετά από πολλούς φθίνοντες σε διάμετρο και όλο πιο γρήγορους κύκλους επίπεδης επανάληψης…

Η διάρκεια της φάσης ανάμεσα στο «μέσα» και το «έξω» εξαρτάται από το εύρος της εκάστοτε αντίληψης του νου του ανθρώπινου παρατηρητή ως προς τον χώρο και τον χρόνο. Είναι κλίμακα νοητικού μεγέθους, που σε ορισμένα είδη ζωής σχετίζεται και με την μάζα (βλ. π.χ., ανθρώπινη αντίληψη χρόνου ζωής ενός ελέφαντα και ενός μυρμηγκιού). Όσο γεμίζει ο νους του ανθρώπου από περίσσιες ακαθαρσίες (νοσηρές φαντασιώσεις) εκτοπίζοντας την Αλήθεια (το Φως) - κάτι που λανθασμένα αποκαλείται «άνοια», ενώ υπάρχει πολύς βρώμικος νους -, τόσο μειώνεται γύρω του η αντίληψη του χώρου και του χρόνου, δηλαδή τόσο του τελειώνει ο χρόνος (και ο χώρος), μέχρι που να μην υπάρχει πια καθόλου καθαρός νους, οπότε και επέρχεται το βδέλυγμα της (νοητικής) ερημώσεως, ο «απόλυτος» πνευματικός θάνατος κατά τον οποίο δεν υπάρχει καθόλου πνεύμα μέσα στον νου (νεκρώνεται η ψυχή).

Το βδέλυγμα της πλήρους ερημώσεως του νου από το πνεύμα (από την λογική), δηλαδή ο «θάνατος» της ψυχής, αποτελεί την επιστημονικά ανεξήγητη αιτία του σαρκικού θανάτου, και οφείλεται απλά στο ότι ο παρά τον Λόγο νους παραμένει χωρίς ζωή (αδειάζει από τον Λόγο που είναι η ζωή). Ο σωματικός θάνατος για εμάς τους συνηθισμένους ανθρώπους (όχι τους Αγίους, ο νους των οποίων λάμπει σαν φωτοστέφανο) είναι καθαρή υπαρξιακή ενεργειακή χρεοκοπία, και καθόλου φυσιολογικό φαινόμενο. Παρεμπιπτόντως, η αληθινή άνοια (απουσία νόησης – έρημος) είναι ευλογημένη κατάσταση κατά την οποία ο νους αδειάζει εντελώς από τις ακαθαρσίες (δεν νοεί πια, αλλά θεωρεί), έχοντας γεμίσει με Πνεύμα Άγιο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κατ’ απόλυτο τρόπο ότι μπορεί να αποφύγει τον σωματικό θάνατο εκείνος που έχει φωτοστέφανο. Τον θάνατο τον «χειρίζεται» μόνος ο Θεός, και Αυτός μόνο αποφασίζει αν κάποιος δεν θα γευτεί ποτέ θάνατο, όπως π.χ., δεν γεύτηκαν ποτέ θάνατο ο Ηλίας, ο Ιωάννης ο Θεολόγος, ο Ενώχ, ο Αβιμέλεχ και πιθανώς άλλοι, οι οποίοι μετατέθηκαν ζωντανοί ΜΕ τα σαρκικά σώματά τους στην χώρα των ζώντων. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχει καμιά σημασία για τον Άγιο, αν θα συνεχίσει να ζει με, ή χωρίς το σώμα του. Το αφήνει στον Θεό.

Όπως μας το αποδεικνύει η Ανάσταση του Κυρίου, ο θάνατος (η απόλυτη ενεργειακή χρεοκοπία) είναι ένα παραφύση ΝΟΗΤΙΚΟ γεγονός, από το οποίο ο άνθρωπος σώζεται όταν ΑΚΡΙΒΩΣ χάσει αυτό τον παράλογο νου του θανάτου και τον βρει ξανά στην λογική αρχική αθάνατη φύση του. Δηλαδή, όταν χάσει τη ψυχή του για να την βρει ξανά αληθινά. Σίγουρα είναι σημαντικό και αναγκαίο ο άνθρωπος να εξαγοράζει χρόνο ελέους και μετανοίας σώζοντας τον εαυτό του από θανατηφόρες αρρώστιες που αφορούν το σώμα του, αλλά όσο κι αν το κάνει, ποτέ δεν σώζεται αληθινά, επειδή στο τέλος πάντα πεθαίνει.

Ως εκ τούτου, πέραν της εξαγοράς πεπερασμένου χρόνου για την διενέργεια του ελέους εντός της φάσης της εξισορρόπησης του «μέσα» με το «έξω», ΤΙΠΟΤΕ άλλο, καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν μπορούν να πετύχουν οι κοινωνικές επαναστάσεις. Αντίθετα μάλιστα, επιταχύνουν την έλευση του τέλους. Μάλιστα, δεν είναι ευλογημένο να θέλεις δήθεν να «σώσεις» τα ασυνείδητα ρομποτάκια, που απλώς εκτελούν τυφλά τις εκάστοτε εντολές του Εωσφορικού πολιτικού συστήματος, καταλήγοντας άθελα σου να τα προσβάλλεις κιόλας στο τέλος, για την αδυναμία τους να καταλάβουν. Επειδή, αν ήταν όντως «δυνατή» και «θεμιτή» και «καλή» μια τέτοια σωτηρία ανθρώπων από άνθρωπο εντός του Μαμμωνά, τότε ποτέ δεν θα έφτανε τον Θεό ο ανθρώπινος νους (που είναι εικόνα του Θεού) για να σωθεί αληθινά ο άνθρωπος από τον θάνατο, που τότε θα συνέχιζε ακάθεκτος και θα διαιωνιζόταν αντί να καταργηθεί.

Αντίθετα, εκείνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι το ότι ο ανθρώπινος νους του αυτόκλητου επαναστάτη-σωτήρα (που πιστεύει ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή με την βίαια και χωρίς έλεος κατάλυση του νόμου) κάνει από την ΙΣΙΑ ακριβώς αυτό που κάνει από την ΑΝΑΠΟΔΗ ο νους των σατανιστών που προσπαθούν να εξωραΐσουν κι αυτοί υποχρεωτικά (αλλά με τον νόμο) την πτώση, δηλαδή τον θάνατο (κάνοντας τον αθανασία). Με πρόσχημα την σωτηρία, ο ένας εκ δεξιών και άλλος εξ’ αριστερών, εργάζονται αμφότεροι για την δημιουργία της ζωντανής κόλασης, δηλαδή αυτό προς το οποίο οδεύουμε ολοταχώς. Αποτελούν τους δύο αντίθετους πόλους ενός και του ιδίου πράγματος: της αθεΐας. Μόνο όσοι ελπίζουν με Αγάπη στον Σωτήρα ενεργούν για το καλό της ψυχής τους και των άλλων. Οι επαναστάτες (είτε εκ δεξιών ή εξ’ αριστερών) απλώς διχοτομούνται (λικμίζονται) και συνθλίβονται πάνω στον Λίθο (τον Χριστό), τον Οποίο απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες. Οι μεν βλέπουν την ΝΠΤ τους να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος (καλή ώρα όπως τώρα 2022 που τους την κατεδαφίζει ο Πούτιν), και οι δε τις κοινωνικές επαναστάσεις τους να αποτυγχάνουν, η μια μετά την άλλη, ανά τις χιλιετίες, με τα πράγματα να εξισορροπούν εκεί που πάντα ήταν, δηλαδή στο μηδέν, αλλάζοντας απλώς πρόσωπο κάθε φορά.

Η Μνήμη του Νερού, δηλαδή της Ψυχής

Εδώ στη ζωή του θανάτου ζούμε μια δεύτερη επίκτητη φύση που κατάντησε να είναι η ζωή μας (αυτό που ζούμε μέχρι να πεθάνουμε και το λέμε… ζωή), και για την αληθινή σωτηρία μας από τον θάνατο, πρέπει να χάσουμε ο καθένας μας την ψυχή αυτή, δηλαδή τον παράλογο αυτό νου που πιστεύει στον θάνατο. Επειδή όμως η ζωή αυτή μας αποτελεί, αν την χάσουμε, τότε είναι σαν να αυτοκτονούμε. Αυτοκτονούμε, επειδή, είναι φυσικώς αδύνατον να σώσουμε την ζωή μας από την ίδια τη ζωή μας. Χρειάζεται ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΕΟΣ, που σαν άνθρωπος κι αυτός να μας χαρίσει το σώμα Του και το αίμα Του για να τα ενδυθούμε και να σωθούμε, χωρίς βέβαια να καταργούμε ποτέ το δικό μας σώμα και αίμα. Καθώς και για να μετατρέψει θαυματουργικά σε γλυκό κρασί το νερό του σώματός μας, μέσω του οποίου ο Πονηρός μπορεί να ελέγξει με ενέσεις στο αίμα τη θεϊκή μνήμη του γονιδιώματος μας (του DNA μας).

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος σωτηρίας πέρα από τον Χριστό, και σύντομα θα το καταλάβει ολόκληρη η ανθρωπότητα απ’ άκρη σ’ άκρη με την κήρυξη του Ευαγγελίου, δηλαδή του χαρμόσυνου αυτού νέου της Ανάστασης, η οποία είναι ενεργειακή επάρκεια και υπεραφθονία.

Το νερό έχει μνήμη κι αυτή η μνήμη είναι η μνήμη της θεϊκής καταγωγής μας, που όταν ως εκ θαύματος πέσει πάνω της το Φως του Αγίου Πνεύματος, τότε γίνεται κρασί, δηλαδή γλυκαίνεται, και με την γλύκα αυτή εξαλείφει την κάθε κακοήθη επέμβαση που προσπαθεί (άδικα πάντα) να την σβήσει. Το Φώς έρχεται όπου υπάρχει Γάμος, δηλαδή αγαπητική συνένωση του νου με την καρδιά (την διάνοια στην περιοχή της κοιλιάς – στο Ηλιακό Πλέγμα). Η αγαπητική αυτή ένωση είναι η ενότητα της πίστεως κατά την οποία ο νους και η κοιλιά σκέφτονται τα ίδια, χωρίς να ενεργεί έτερος νόμος στα μέλη του σώματός μας, διχοτομώντας μας.

Το Πείραμα των Μπενβενίστ / Μοντανιέ

Χρησιμοποιώντας ένα φωτοενισχυτή τον οποίο εφηύρε το 1980 ο Δρ. Ζακ Μπενβενίστ με σκοπό να καταγράφει τις υπέρ-χαμηλές εκπομπές φωτός από τα κύτταρα, ο Νομπελίστας Δρ. Λουκ Μοντανιέ πήρε ένα δοκιμαστικό σωλήνα με νερό, και

  1. Φίλτραρε όλα τα σωματίδια βακτηριδιακού DΝΑ απ’ αυτό (το νερό), ανακαλύπτοντας πως, τα μετά το φιλτράρισμα διαλύματα (των οποίων το νερό δεν περιείχε πια οργανικά σωματίδια, δηλ. δεν υπήρχε πια DΝΑ) συνέχιζαν να εκπέμπουν κύματα υπέρ-χαμηλών συχνοτήτων, δηλαδή συνέχιζαν να εκπέμπουν τις κυματικές αλληλουχίες του DNA που είχε φιλτραριστεί και δεν βρισκόταν πια στο νερό για να τις εκπέμπει.

Η διαπίστωση αυτή έγινε ακόμα πιο συναρπαστική όταν ο Δρ. Μοντανιέ απέδειξε πως:

  1. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες περιβάλλοντος πεδίου στα 7Hz (η αντήχηση/κραδασμός Schumann είναι 7.8Hz και συμβαίνει φυσιολογικά ανάμεσα στην επιφάνεια της Γης και την ιονόσφαιρα), ένας δεύτερος μη-εκπέμπων δοκιμαστικός σωλήνας με καθαρό νερό, δηλαδή με νερό που δεν περιείχε ποτέ βακτηριδιακό DNA, μπορεί κι αυτός στα 7Hz να αρχίσει να εκπέμπει τις ίδιες βακτηριδιακές κυματικές αλληλουχίες, εφόσον τοποθετηθεί σε κοντινή απόσταση από τον πρώτο δοκιμαστικό σωλήνα (βλ. εκκλησιασμός έναντι αποστασιοποίησης σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης λοιμώδους νόσου), ο οποίος (πρώτος σωλήνας) συνεχίζει να εκπέμπει τις συχνότητες του αρχικού βακτηριδιακού DNA, χωρίς πια αυτό το DNA να βρίσκεται μέσα στο νερό του (μετά που φιλτραρίστηκε όλη η οργανική ύλη, δηλαδή όλο το DΝΑ από το νερό του).

Ο Δρ. Μοντανιέ και η ομάδα του υπέθεσαν τότε πως ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό (το να συνεχίζονται οι κυματικές εκπομπές του DNA από το νερό, χωρίς να είναι πια στο νερό το DNA που τις εξέπεμπε) ήταν αν η κραδασμική ιδιοσυχνότητα του ανθρώπινου DΝΑ ήταν με κάποιο τρόπο εντυπωμένη σ’ αυτή την ίδια την δομή του νερού (στην ψυχή του σώματος), δημιουργώντας μια μορφή «υδάτινης μνήμης», κάτι που είχε ήδη καταδειχθεί πρωτοποριακά από τον ανοσιολόγο Ζακ Μπενβενίστ (1935-2004), και τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάζει το απίστευτο ντοκιμαντέρ του 2014 «Υδάτινη Μνήμη»:

https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0

Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως ήταν το ότι:

  1. Όταν βασικές πρωτεΐνες, νουκλεοτίδια και πολυμερή (οι θεμέλιοι λίθοι του DΝΑ) τοποθετούνταν (προσθέτονταν) μέσα στο καθαρό νερό του δεύτερου δοκιμαστικού σωλήνα, δημιουργούνταν σχεδόν τέλειοι κλώνοι του αρχικού βακτηριδιακού DΝΑ (εκείνου που είχε φιλτραριστεί αρχικά από το νερό), οι κυματικές αλληλουχίες (συχνότητες) του οποίου (του κλωνοποιημένου DNA) μπορούσαν μάλιστα να καταγραφούν και να αποσταλούν οπουδήποτε ηλεκτρονικά…

Στο συγκεκριμένο πείραμα, οι συχνότητες των κυματικών εκπομπών που περιέχονταν σε διάλυμα ευρισκόμενο σε Γαλλικό εργαστήριο κατεγράφησαν και εστάλησαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) σ’ ένα άλλο εργαστήριο στην Ιταλία, όπου τα εκεί μέλη της επιστημονικής ομάδας είχαν φέρει μη-εκπέμπον καθαρό νερό εντός δοκιμαστικών σωλήνων (3ος σωλήνας) σε συνήχηση (δηλ. στην ίδια αρμονική καταγραφή – στην ίδια κραδασμική συχνότητα) με εκείνη της πηγής εκπομπής στη Γαλλία (είχαν δημιουργήσει την ίδια κυματική αλληλουχία), με αποτέλεσμα η δομή (η μοριακή διάταξη) του νερού εντός των Ιταλικών δοκιμαστικών σωλήνων χίλια μίλια μακριά να ευθυγραμμίζεται και να συμμορφώνεται με την δομή του νερού εντός του δεύτερου δοκιμαστικού σωλήνα στην Γαλλία, αναπαράγοντας κατά 98% το αρχικό βακτηριδιακό ή/και ιογενές DNA.

Συμπεράσματα

Βλέποντας τον κάθε δοκιμαστικό σωλήνα σαν ένα άνθρωπο που αποτελείται κατά 75% από νερό, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα πως μέσω του τηλεπικοινωνιακού συστήματος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (στα 5G προς το παρόν) οι εμβολιασμοί στο αίμα με γενετικού τύπου νανοτεχνολογία μαγνητοπρωτεΐνών (γενετικά τροποποιημένων νουκλεοτιδίων που προστατεύουν την εμβαλλόμενη πρωτεϊνική ακίδα και αποτελούν το μέσο επικοινωνίας με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) σκοπό έχουν να φέρουν τους εμβολιασμένους σε συνήχηση, δηλαδή σε συντονισμό (κοινή ομολογία) με την δική τους δαιμονική νοητική κατάσταση, ελέγχοντας έτσι την ψυχή τους.

Μπορεί επίσης να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι, πάλι μέσω του 5G, έχουν πετύχει την ηλεκτρομαγνητική μετάδοση εκείνου που αποκαλούσαν «ιό» τον καιρό της ούτω καλούμενης «πανδημίας» του 2019, χωρίς στην πραγματικότητα η μετάδοση να γίνεται όπως έλεγαν από άνθρωπο σε άνθρωπο έτσι ώστε να χρειάζονται μάσκες, απολυμάνσεις και εμβολιασμοί. Η στόχευση γίνεται μέσω του 5G, κάτι το οποίο προσπαθούσαν αρχικά να αποκρύψουν, λέγοντας ότι η μετάδοση γινόταν δήθεν από «ασυμπτωματικούς», ενώ επρόκειτο για ηλεκτρομαγνητική μεταφορά μολυσματικού DNA σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Στη βάση αυτού του παραλογισμού των ασυμπτωματικών στηρίχθηκε ο μύθος της πανδημίας, με σκοπό να επιβληθεί δικτατορία μέσω νόμων περί λοιμοκάθαρσης (για τον έλεγχο του πληθυσμού).

Αυτό και μόνο όμως, το ότι έλεγαν το εξωφρενικά παράλογο ότι η μετάδοση γινόταν δήθεν από ασυμπτωματικούς, ήταν ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του ότι η μετάδοση γινόταν ηλεκτρομαγνητικά. Απλά επειδή δεν τίθεται θέμα εξάπλωσης πανδημίας από.. «ασυμπτωματικούς». Η μόνη πανδημία που μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς είναι η «πανδημία ζωής», όπου όλοι «πάσχουν» από αυτήν. Η δε αποθήκευση του γενετικού υλικού του κάθε ανθρώπου στις τράπεζες δεδομένων τους μέσω των «τεστ» PCR, των «τεστ» ταχείας ανίχνευσης, κλπ., ήταν βασικό στοιχείο της επιλεκτικής στόχευσης των γονότυπων υγιών ανθρώπων, στους οποίους ήθελαν να προκαλέσουν νόσηση…

Κατά τα άλλα, ήταν «ψεκασμένοι» όσοι αντιστάθηκαν και προστάτεψαν από την δαιμονική επίθεση ό, τι ιερότερο είχαν και έχουν: την λογική του νου τους (την αληθινή ζωή τους την οποία θα ζουν και εντός του θανάτου), δηλαδή την υγεία της ψυχής τους όπως βέβαια και την υγεία των σωμάτων τους από την γενετική τροποποίηση. Καλύτερα όμως «ψεκασμένοι» και κατατρεγμένοι εδώ, παρά αλλόφρονες και παρανοϊκοί στη ψυχή, τόσο εδώ όσο και στην εντός του θανάτου ζωή που είναι αιώνια...

Φυσικά πάντοτε υπερισχύει η αγάπη και το έλεος του Θεού…

Χριστόδουλος Πιερίδης

Επ’ ευκαιρία της Ινδίκτου 1/9/2022

ΓΝΩΣΗ (GNOSIS)


Γνώση δεν είναι κάτι που σου το λένε για να το μάθεις, αλλά κάτι που το γίνεσαι και το είσαι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αληθινής γνωριμίας παρά το να γίνεσαι αυτό που θέλεις να γνωρίσεις. Γι’ αυτό άλλωστε σου χαρίζει την σάρκα και το αίμα Του. Για να Τον γνωρίσεις και να γίνεις η Αλήθεια. Ο Χριστός ΕΙΝΑΙ η Αλήθεια. Δεν λέγει την αλήθεια, αλλά ΕΙΝΑΙ η Αλήθεια. Όταν λοιπόν γνωρίσει κάποιος τον Χριστό, τότε γνωρίζει την Αλήθεια (με ένα μυστηριώδη τρόπο που δεν περνά από τη λογική) και ελευθερώνεται ο νους του από κάθε παρανόηση και παραλογισμό, αποτέλεσμα των παθών του (του φόβου του, της ηδονής, της ζήλειας, του φθόνου, της αλαζονείας, της έλλειψης ταπεινοφροσύνης, κλπ)… Τα πάθη δεν φεύγουν αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον Θεό πάνω από όλα τα άλλα, την δουλειά σου, τις διασκεδάσεις σου, κλπ.

Ο νους του ελεύθερου γνωρίζει τα Μυστήρια του Κυρίου του, ενώ ο μη-ελεύθερος δεν γνωρίζει τα μυστήρια του αφέντη του και απλώς τον ακολουθεί σαν τυφλός, κάνοντας οτιδήποτε του πει ο αφέντης του, χωρίς να σκέφτεται γιατί το κάνει. Π.χ., ο μη-ελεύθερος στη φύση δεν γνωρίζει, ούτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει ποιος δημιουργεί την κινητήριο δύναμη της ανθρώπινης οικονομίας (το χρήμα). Ικανοποιείται όσο κινείται η οικονομία και δεν ρωτά. Ο ελεύθερος είναι ο ένθεος που αγαπά τον Θεό, έστω κι αν δεν πηγαίνει Εκκλησία, λέει ψέματα και κάνει απατεωνιές όπως ο Ομηρικός Οδυσσέας στην οδύσσεια κατά των παθών του. Ο Θεός είναι υιός ανθρώπου και η σωτήρια επιλογή είναι σαφής: Να αγαπήσει ο νους τον Θεό (την Αλήθεια) για να ελευθερωθεί.

«Γνώσασθαι την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς».

Αυτός ο νους είναι ο Χριστός μέχρι που ο άνθρωπος να γνωρίσει και αναγνωρίσει τον Χριστό, είτε τώρα, ή μετά. Κι αυτός ο νους είναι που ενεργεί λογικά, είτε γνωρίζει ακόμα τον Χριστό, ή όχι, είτε λέει πως από μόνος του σκέφτεται λογικά, ή όχι. Ο λογικός νους είναι εξ’ ορισμού του Χριστού, ακόμα κι αν είναι αλλόθρησκος, ή ισχυρίζεται πως είναι άθεος, ή αγνωστικιστής… Όπως θα δούμε πάρα κάτω, ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στους αγνωστικιστές και τους γνωστικούς αποτελεί η δια του νερού Βάπτιση του ανθρώπου στο Φως του Αγίου Πνεύματος (λουτρό Φωτός), δηλαδή η από αγάπη προς τον Θεό αποδοχή και κατανόηση του ανθρώπου ότι ο Θεός είναι και άνθρωπος, μέσω του Νου του Οποίου ο ανθρώπινος νους καταλαβαίνει κιόλας αυτά του κοιτάζει (τα βλέπει), και δι’ Αυτού σώζει τη ψυχή του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοσοφική έννοια, ποτέ και πουθενά, από την ενσάρκωση του Θεού. Αυτή είναι το Α και το Ω της ευτυχίας και της σωτηρίας.

 «Ελευθερία» δεν είναι μόνο το να μην έχει περιορισμούς ο άνθρωπος ως προς το πού πηγαίνει και τι κάνει (lock-down, κλπ.), αλλά κυρίως το να είναι ελεύθερος ο νους του, δηλαδή ο οφθαλμός της ψυχής του από τα πάθη, έτσι ώστε να ατενίζει με την φαντασία του τον Θεό (την Αλήθεια), απλός (απλωμένος) και απερίσπαστος (χωρίς σύνθεση). Έτσι ώστε να βλέπει ο νους του πού βαδίζει, χωρίς ποτέ κανένας να μπορεί να τον εξαπατήσει, ούτε επιστήμονας, ούτε πολιτικός, ούτε τηλεπερσόνα, ούτε τσαρλατάνος, ούτε μάγος, ούτε κανένας. Η ελευθερία που ισοδυναμεί με ευτυχία, αφορά τον νου που αγαπά τον Θεό περισσότερο από τα πάθη του.

Αν ο νους κατέχεται από πάθη, τότε δεν βλέπει καλά, και άδικα διακινδυνεύει ο αιχμάλωτος την υγεία του σε γενετικούς πειραματισμούς για να μπορεί να απολαμβάνει το αυτονόητο δικαίωμα του ελεύθερου να μετακινείται όπου θέλει και να απολαμβάνει τους καρπούς της ίδιας της δικής του εργασίας, τους οποίους καταχράται χυδαία ο στυγερός αφέντης του μέσα από την φυλακή του οικονομικού συστήματος του χρέους, που τον έχει αιχμαλωτίσει. Όσο ξαμολημένος και να είναι ένας νοητικά αιχμάλωτος, ό, τι και να κάνει, ποτέ δεν μπορεί να απολαμβάνει αυτά που απολαμβάνει ο ελεύθερος, επειδή από την ίδια του την φύση, δεν είναι ελεύθερος. Κι όταν ο νους είναι αιχμαλωτισμένος στα πάθη, τότε δέχεται αβίαστα (μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του, μέσα στην νοητική παρεμβολή του) τον παραλογισμό του αφέντη του. Κι όχι μόνο τον δέχεται, αλλά κάποτε γίνεται και βασιλικότερος του Βασιλέως, θέλοντας να υποχρεώσει και τους ελεύθερους συνανθρώπους του να μπουν κι αυτοί μαζί του στην αιχμαλωσία του παραλογισμού, και να χαθούν.

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ & ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ


Ο νους είναι ο οφθαλμός της ψυχής. Η ψυχή είναι νους που αναλύεται σε ακόμα 4 δυνάμεις, όλες τους νους, επειδή ο νους είναι το παν. Ο νους είναι η εικόνα του Θεού (δηλαδή του Νου) στον άνθρωπο. Από τον νου του κάθε ανθρώπου βλέπει ο Υπέρτατος Παρατηρητής της Κβαντικής Φυσικής, ο Θεός-Νους στον άνθρωπο, επειδή ο Θεός είναι και άνθρωπος (ο υιός του ανθρώπου). Και ο νους είναι θεωρός, από τη φύση της δημιουργίας του, δηλαδή μπορεί να θεωρεί (να βλέπει) τον Θεό Δημιουργό του (το Φως του), καθώς και τον ίδιο του τον εαυτό να νοεί. Από «εκεί», από τον εαυτό του, ο νους μπορεί να χειραγωγεί και να ποδηγετεί, ξανά τον εαυτό του, ακόμα και με την βία, όπως λέει ο Εθνικός μας ύμνος, στο να παραμένει λογικός.

Είναι κάτι το μοναδικό, επειδή αν και ο ανθρώπινος νους είναι δημιούργημα του Θεού-Νου, την ίδια στιγμή ο ανθρώπινος νους είναι κατά χάρη και ο ίδιος θεός. Ο νους δεν είναι επιφαινόμενο του εγκεφάλου. Όση τεχνολογική υποστήριξη και να έχει ο εγκέφαλος, απλά δεν μπορεί να διενεργήσει εγχείρηση πάνω στον εαυτό του, επειδή δεν μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του, δηλαδή να δει τον εαυτό του από πιο ψηλά (από τον Θεό) και να Τον γνωρίσει. Παρομοίως, ένας υπολογιστής τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ξέρει «τα πάντα», αλλά δεν μπορεί να θεωρήσει και να γνωρίσει τον δημιουργό του (τον κατασκευαστή του).

Αν λοιπόν ο νους του ανθρώπου δεν μπορεί να δει τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Δημιουργό του και σαν άνθρωπο (λόγω του ότι είναι αβάφτιστος στο Φως του Αγίου Πνεύματος), τότε μπορεί να ξέρει τα πάντα, αλλά ποτέ του δεν θα τα γνωρίσει κιόλας για να ευτυχήσει και να σωθεί από τον παραλογισμό. Επειδή, η αληθινή ευτυχία είναι νοητική, δηλαδή στον νου του που ενώνεται με το Νου του Θεού στον άνθρωπο (του Χριστού) χαίρεται αληθινά ο άνθρωπος. Κι όσο ο νους (ανεξαρτήτως Δόγματος) αρνείται, ή αδυνατεί να δει τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Θεό στον άνθρωπο (τον Χριστό) είναι θέμα χρόνου το πότε θα πιαστεί στην πλάνη. Αν δεν είναι μέσω της απάτης των εμβολίων, θα είναι μέσω της απάτης της κλιματικής αλλαγής, μέσω της απάτης των εξωγήινων, ή μέσω κάποιας άλλης απάτης..

Οι πέντε δυνάμεις της ψυχής σε αντιστοιχία με τις αισθήσεις του σαρκικού σώματος είναι:

  • Ο νους (όραση),
  • Η διάνοια (όσφρηση),
  • Η γνώμη/δόξα (ακοή),
  • Η φαντασία (γεύση), και
  • Η αίσθηση (αφή).

Read more ...

Το «παράδοξο» συνίσταται στο ότι, όση προσφορά χρήματος (με μηδενικά επιτόκια) κι αν υπάρχει, οι επιχειρηματίες δεν δανείζονται κι όση προφορά εργασίας κι αν υπάρχει, οι εργαζόμενοι δεν έχουν κίνητρο να εργαστούν (λόγω του ότι τα λεφτά της εργασίας τους δεν αγοράσουν τίποτε – δεν έχουν αξία), προκαλώντας ανεργία και παράλυση του συστήματος. Δεν δουλεύει τίποτε. Είναι υπαρξιακό αδιέξοδο (βραχυκύκλωμα) που οφείλεται στον υπερδανεισμό και χρειάζεται πολεμική εκτόνωση, έτσι ώστε να μην σκάσει άτακτα η οικονομική φούσκα και ελευθερωθεί ο κόσμος νοητικά από τον κλειστό νοητικό κύκλο στον οποίο τον έχουν αιχμαλωτίσει, προκαλώντας έτσι την απώλεια του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου των Τραπεζιτών δεσμοφυλάκων του.

Λόγω λοιπόν της πρωτογενούς σχέσης χρήματος και αγαθών, η αύξηση της ζήτησης του χρήματος (λόγω της έλλειψης προσφοράς που προκαλείται από τον υπερδανεισμό, ο οποίος δεν επιτρέπει την παραχώρηση περαιτέρω δανείων, δηλαδή την δημιουργία νέων λεφτών), αντί να αυξάνει την τιμή του ιδίου του χρήματος (βλ. επιτόκια), αυξάνει τις τιμές των αγαθών και μειώνει την αξία του χρήματος, μειώνοντας περαιτέρω την ζήτηση αγαθών και περαιτέρω την αξία του χρήματος σε ένα φαύλο κύκλο. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η όλη οικονομική διαδικασία γίνεται σε κλειστά επαναλαμβανόμενο κύκλο (αντί άπειρα ανοικτό προς τα πάνω, όπως είναι η εκ Δημιουργίας φυσική οικονομία μας), κάτι που προκαλεί φούσκωμα εντός του κύκλου (δηλαδή πληθωρισμό) που σαν ξεπεράσει κάποια όρια ακρίβειας των αγαθών, δημιουργεί ανεργία, όση προσφορά εργασίας κι αν υπάρχει, όσο καλά κι αν πληρώνει.

Επειδή όταν ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράζει οτιδήποτε με τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, τότε δεν έχει νόημα η εργασία του, είναι δουλεία και δεν θέλει να δουλεύει, παραλύοντας την οικονομία.

Ανάλυση

Το χρήμα είναι το χρήσιμο μέσο των ανθρώπων για την παραγωγή έργου, δηλαδή για την εργασία. Μέσω του χρήματος, ο άνθρωπος μπορεί να έχει οτιδήποτε χρειάζεται για την εξέλιξή του, η οποία είναι κυρίως συνειδησιακή (και όχι μόνο τεχνολογική), μαζί βέβαια με απολύτως οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την ευτυχισμένη διαβίωσή του. Το χρήμα και η εργασία είναι οι δύο όψεις ενός και του ιδίου Αγαθού, του Αγαθού της «χρηματοεργασίας».

Read more ...

ΤΑ ΑΡΘΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΩΝ. ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Του Χριστόδουλου Πιερίδη (Μάιος 2022)

Το Ιστορικό της Πολεμικής Κρίσης

Στις 2 Μαρτίου του 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερώνονται αιφνιδιαστικά και γραπτώς από τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα και τη Ρωσική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, πως στις 4 Μαρτίου 2022, η Ρωσία πρόκειται να προχωρήσει σε αποφορολόγηση της Αγοράς του Χρυσού της (έκπτωση σε ποσοστό 20%) και θα συνδέσει την ισοτιμία του νομίσματος της απευθείας με την αξία του χρυσού, και όχι πια με κάποιο άλλο νόμισμα (πχ., Δολάριο ή Ευρώ). Αμέσως, στις Βρυξέλλες σημαίνει συναγερμός... Αυτό που έτρεμε το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, έγινε πραγματικότητα. Στην απέλπιδα προσπάθεια της να διασώσει το Ευρωδολάριο, την ίδια κιόλας ημέρα η ΕΚΤ απαγορεύει στις Ευρωπαϊκές Συστημικές τράπεζες, την εισαγωγή και πώληση τραπεζογραμματίων (μετρητών σε Ευρώ) από και προς τη Ρωσία, θέλοντας έτσι να παρεμποδίσει τους Ευρωπαίους πολίτες από το να δημιουργήσουν ζήτηση για Ρούβλια (μειώνοντας την ζήτηση σε Δολάρια). Επρόκειτο για πολίτες που θα ήθελαν προφανώς να ανταλλάξουν τα χωρίς αληθινή αξία χάρτινα Ευρώ τους σε χρυσό (μέσω του Ρουβλιού), τον οποίο τόσο απλόχερα τους πρόσφερε ο Πούτιν.

Φτάνουμε λοιπόν στις 4 Μαρτίου 2022, όταν ο Πούτιν ανεβαίνει όντως στη Ρωσική Δούμα και καταθέτει το εν λόγω νομοσχέδιο προς ψήφιση, το οποίο και υπερψηφίζεται αμέσως. Τις επόμενες ώρες και μέρες, συμβαίνει το εξής απίστευτο: Το Ρούβλι, συνδεδεμένο πια με τον χρυσό, τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τις χρηματαγορές (FOREX) και γίνεται το πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο, ενώ προηγουμένως ήταν το πιο ασταθές. Αντίθετα, το Δολάριο, το οποίο παραμένει αποσυνδεδεμένο από τον χρυσό από το 1971, συνεχίζει να μην έχει το οποιοδήποτε ουσιαστικό αντίκρισμα. Επιπλέον σέρνει μαζί του το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ύψους 30 τρισεκατομμυρίων Δολαρίων, μεγάλο μέρος του οποίου έχει αγοράσει η Κίνα στη Διακρατική Αγορά Ομολόγων. Βασικά, ο Πούτιν τινάζει στον αέρα το Δυτικό Οικονομικό Σύστημα του χρέους μέσω του οποίου διασφαλίζεται ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος υπέρ των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών της Δύσης. Αυτό όμως, δεν έγινε σε μια μέρα. Η Ρωσία επενδύει σε χρυσό τα τελευταία 14 χρόνια, μετατρέποντας το ρευστό της (τα μετρητά της) σε χρυσό.

Read more ...

Στο παρόν, οι όροι «διαχείριση» και «διαχειριστές» αναφέρονται σε όλα τα μέρη που παρέχουν ή / και «εντέλλουν» υπηρεσίες εμβολιασμού και προϊόντα εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων Κατασκευαστών εμβολίων, Εμπόρων/Πωλητών, Εκπροσώπων Ομάδων Συμφερόντων, Διανομέων, Νοσοκομείων, Κλινικών, Ιατρών, Νοσοκόμων, Κυβερνητικών Υπαλλήλων και Υπηρεσιών, Παρόχων Υγειονομικής Περίθαλψης, Εκλεγμένων Αξιωματούχων, Εκτελεστικών Λειτουργών , Υπηρεσιών και Προγραμμάτων και όλων των άλλων μερών που διαθέτουν προς χρήση «εντεταλμένα» εμβόλια, ή τα φέρνουν με οποιονδήποτε τρόπο στην αγορά.

Το παρόν αποτελεί συμφωνία μεταξύ των μερών που καθορίζονται από αυτήν, τα οποία αφ’ ενός θα δεχθούν εμβολιασμούς ή θα επηρεαστούν από τις συνέπειες του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων του εμβολιασμένου μέρους / (των εμβολιασμένων μερών), των κηδεμόνων, εκπροσώπων αυτών και όλων των ενδιαφερομένων ατόμων, και αφ’ ετέρου των διαχειριστών και παρόχων του εμβολίου / (των εμβολίων) υπό όλες τις διάφορες ιδιότητες. Αυτά τα μέρη θα καθοριστούν στο τέλος του παρόντος εγγράφου.

Άτομο που προορίζεται για εμβολιασμό: ____________________________________
Κυκλώστε ένα: Ενήλικος / Ανήλικος
Ονόματα γονέων ή κηδεμόνων ή / και επικεφαλή νοικοκυριού: ____________________________________
Ονόματα Τέκνων (όλα τα μέλη της οικογένειας): ____________________________________
__________________________________________________________________________________
Διεύθυνση:____________________________________
Τηλέφωνο:____________________________________
Άλλες επαφές εάν υπάρχουν: ____________________________________
Όνομα εμβολίου που θα χορηγηθεί_______________________________________________

Read more ...

By Matthew Ehret © 2020

Dr Luc Montagnier, Bioweapons and the Coming Revolutions in Optical Biophysics

This April 16th, Dr Luc Montagnier became a household name around the world. This occurred as the controversial virologist decided to publicly state his support for the theory that COVID-19 is indeed a laboratory-generated creation and not a naturally
occurring effect of viral evolution.
Referring to a study1 published at the Kusama School of Biology in New Dehli on January 31st, Montagnier (the 2008 Nobel Prize winner for his 1983 discovery of the HIV virus) made the point that the specific occurrence of HIV
RNA viral segments spliced surgically within the COVID19 genome could not have originated naturally and he
described it in the following words:
"We have carefully analyzed the description of the genome of this RNA virus. We weren't the first, a group of Indian researchers tried to publish a study showing that the complete genome of this virus that has within the sequences of another virus: that of
HIV."2
While the Indian team was induced to retract their publication under immense pressure from the mainstream medical establishment (which never bothered to seriously refute the content of the study's research but rather used the "random-mutation-makesanything-possible" argument), Montagnier stated "scientific truth always emerges".

 Read more

Constitution that stands in the way

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Πλανάται πλάνην οικτράν όποιος νομίζει ότι αυτός ο παραλογισμός που περνούμε σήμερα αφορά ιατρικό θέμα. Τι είναι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που ακούμε τελευταίως; Με δύο λόγια, η Μεγάλη Επανεκκίνηση αναφέρεται στην παγκόσμια ατζέντα που αφορά την ψηφιακή παρακολούθηση, την εποπτεία και τον έλεγχο του πλανήτη.

Όπως το εξηγεί ο δημοσιογράφος James Corbett στην αναφορά του της 16ης Οκτωβρίου 2020, η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι ένα καινούργιο «Κοινωνικό Συμβόλαιο» που διασυνδέει μέσω του τον κάθε άνθρωπο με μια ηλεκτρονική ταυτότητα κοινωνικών παροχών που είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός και το ιατρικό ιστορικό του, κάτι που θα καταλήξει να υπαγορεύει την κάθε πτυχή της ζωής του καθενός.

Πρακτικά, η Μεγάλη Επανεκκίνηση ξεφορτώνεται τον καπιταλισμό και το ελεύθερο εμπόριο για να τα αντικαταστήσει με την «αειφόρα (βιώσιμη) ανάπτυξη» και τον «συμμετοχικό καπιταλισμό» - όροι που διαστρέφουν τις άνομες (αισχρές/φαύλες) επιδιώξεις τους κατά της ανθρωπότητας.

Read more ...

Anyone who has consistently sounded cautionary or outright bearish notes during the last nine years of relentlessly rising equity markets has been cast aside. Wall Street is bipolar. You’re either right or wrong, and wrong doesn’t buy mansions and Maseratis. Like that broken clock, the so-called permabears have had a couple of minutes when they were right, far outweighed by those 1438 minutes when they were wrong.

Όποιος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου κατά τα τελευταία 9 χρόνια (2009-2018) της ανηλεούς ανόδου των χρηματιστηριακών αγορών, παραμεριζόταν. Η Γουόλ Στρήτ είναι διπολική. Είτε πέφτεις μέσα ή έξω, κι όταν πέσεις έξω δεν μπορείς πια να αγοράζεις οκέλες και Μαζεράτι. Όπως το σπασμένο ρολόι, όσοι έπεσαν μέσα κέρδισαν 2 λεπτά πουλώντας συνεχώς με την πεποίθηση ότι οι τιμές των μετοχών θα πέσουν, αλλά έχασαν τα υπόλοιπα 1438 λεπτά κατά τα οποία έπεσαν έξω.

Read more ...

 Ποιοι είναι αυτοί που εγγυούνται τις 100,000 και γιατί; Για το καλό των πολιτών, ή άλλους λόγους; Το χρήμα δεν ανήκει στα Κράτη έτσι ώστε να εγγυηθούν τις καταθέσεις των πολιτών.... 

 The Myth about the insured 100,000!